Despre Noi

Zelda Projects - Solutii cu noroc

De la începutul anului 2020, Zelda Projects SRL produce tuburi de carton industriale, atât standard cât și cu rezistența sporită, laminate, printate cu logo atât interior cât și exterior în funcție de aplicațiile și necesitățile clientului.

Tuburile noastre sunt produse din carton 100% reciclat.

Suntem o firmă de distribuție ambalaje alimentare și utilaje pentru industria alimentara. Din anul 2011 facem importuri de ambalaje alimentare din Italia, Turcia, Bulgaria, Polonia, Elveția si Olanda.

Sediul nostru este in Cluj Napoca, de unde livram zilnic in zonele învecinate si in restul țării.
Avem un sistem de preluare și livrare a comenzilor complet informatizat care ne permite să fim foarte eficienți și rapizi. Comenzile sunt preluate atât telefonic (tel: 0733076994) cât și prin email (office@zeldaprojects.ro) sau online și onorate în aceeași zi sau cel târziu a doua zi de la plasarea lor.

 
 

Producție

Ne extindem portofoliul de produse constant, asigurând aprovizionarea în diferite sectoare ale industriei.
În 2016 am depus un proiect pe fonduri europene pentru înființarea unei linii de producție tuburi de carton industrial, proiect pe care l-am implementat începând cu anul 2020, de când creștem constant și in acest domeniu. Oferim clienților noștri tuburi standard și cu rezistență sporită pentru industria textila, auto, tipografii etc.
Compania noastră, certificata ISO 14001:2015 vă oferă produse eco-friendly, biodegradabile și compostabile, atât bunurile importate cât și cele produse de noi respectând aceeași grija față de natura și mediul înconjurător.

Pentru a vă garanta cea mai buna calitate folosim carton de la furnizori cu renume in domeniu. Produsele noastre deservesc industria ambalajelor, automotive, tipografică, textilă, construcții, curierat, cu varietate mare de diametre, grosimi în perete si diverse lungimi.

În sprijinul clienților noștri avem un program de stocuri dedicate din cele mai folosite repere, astfel reușind să vă asiguram termene reduse de livrare a comenzilor dumneavoastră.

Certificat ISO